Lightrail

Het werken in grote steden geeft een bijzondere dynamiek aan een railproject. Het werken in een drukke stad vraagt sensitiviteit voor alles wat er verder om je heen gebeurd.

Omgevingsbewustzijn en bijdragen aan maximale hinderbeperking is essentieel. Er is geen dag hetzelfde op de beschikbare postzegel voor het project en veiligheid, ook van omwonenden en passanten. Zeker nu, aan de vooravond om het grote mobiliteitsvraagstuk aan te pakken en bereikbaarheid van onze steden te borgen, zijn innovators nodig. Houd je ervan om in een dynamische omgeving te werken die ook regelmatig aanspraak maakt op jouw improvisatievermogen? Heb je invoelend vermogen voor de reiziger die zo comfortabel mogelijk gebruik kan blijven maken van openbaar vervoer?

Je levert een zingevende bijdrage aan de verdere ontwikkeling en bereikbaarheid van randstedelijk Nederland. Je werkt voor verschillende klanten aan kleinere klussen en grotere projecten voor tram en metro. Er is een veelheid aan spoorconstructies die invulling geeft aan maatwerk wat ontwerptechnisch binnen de stadse contouren noodzakelijk is. Projecten gaan vaak verder dan enkel vernieuwing of nieuwbouw. Daarom gebeurt dit vaak hand in hand met grotere gebiedsontwikkelingen en ondergrondse vernieuwingen. Een echt specialistisch vak met toekomstmuziek!