BAM Infra Rail

De aantrekkingskracht van steden blijft groot. De aantallen forenzen, inwoners, studenten en toeristen blijven toenemen met extra druk op de infrastructuur tot gevolg. Dit geldt ook voor het openbaar vervoer, waar we steeds meer te maken krijgen met mobiliteitsvraagstukken die de gehele doorstroming optimaliseren. Dit gaat verder dan stations en halteplaatsen, maar staat ook in relatie met bijvoorbeeld deelfietssystemen.

Je verwacht wellicht van een spooraannemer dat wij wissels aanleggen, in de ballast graven of veel in de nacht werken. Maar weet je ook dat wij ervoor zorgen dat heel Nederland op het gewenste tijdstip en ongehinderd van A naar B kan reizen?

BAM Infra Rail is een allround railbedrijf. We leveren ons werk veilig, betrouwbaar en duurzaam op. Wij verbinden, verrassen én verbazen. Hoe dan?

Als spooraannemer zijn we verantwoordelijk voor zowel onderhoud als nieuwbouw van spoor in Nederland. Dit onderhoud wordt steeds meer data-gedreven en hierbij passen we ook continu nieuwe technieken toe.

Asset management wordt een steeds belangrijker thema binnen de spoorbranche. Dit uit zich bijvoorbeeld in het ontwikkelen van technieken die ons helpen om te voorspellen wanneer er onderhoud aan het spoor nodig is. Hiervoor plaatsen wij sensoren in het spoor, verzamelen we data en analyseren we deze gegevens, zodat jij ongehinderd je reis kunt maken.

We laten zien waar we voor staan, waar we mee bezig zijn en waar we naartoe gaan om de Railinfrastructuur klaar te maken voor de toekomst. Denk hierbij ook aan de ontwikkeling van de Hyperloop. Een verbinding waarmee je binnen 30 minuten van Amsterdam naar Parijs reist.

Een nauwe samenwerking met onze partners en klanten helpt ons om de kwaliteit van ons werk inzichtelijk te maken en te optimaliseren waar nodig. Daarvoor ontwikkelen we verschillende applicaties waardoor we realtime en aantoonbaar ons werk uitvoeren en opleveren.

Help jij ons om het goede spoor te houden? En kom jij ons team versterken?

Bekijk vacatures