Startersprogramma

Vliegend van start

Word jij een startende inspirator voor BAM Infra Nederland?

Ben jij HBO/WO geschoold? En heb jij minder dan één jaar werkervaring? Dan zijn we opzoek naar jou! Namens BAM willen we jou graag het Startersprogramma aanbieden.

Wat is het Startersprogramma?

Bij BAM vinden we ontwikkeling van medewerkers zeer belangrijk. Maar hoe zorgen we nou dat jij als starter het beste uit jezelf weten te halen? Dat je ondervindt hoe belangrijk een netwerk opbouwen is? En dat je de juiste begeleiding krijgt die jij nodig hebt om een inspirator voor BAM Infra Nederland en voor collega’s te worden?

Daarom is er een startersprogramma ontwikkeld. In samenwerking met Ludens Talentonwikkeling zullen alle medewerkers, met minder dan één jaar werkervaring en HBO/WO geschoold zijn, dit ontwikkelprogramma gaan volgen.

Er is veel aandacht voor jouw innerlijke motor: je gaat opzoek naar waar je kwaliteiten liggen en hoe je deze kunt inzetten in de organisatie. Hoe kun je ervoor zorgen dat je grip krijgt op gesprekken? Hoe kun je jouw collega’s overtuigen van jouw kennis & kunde en hoe zorg je ervoor dat je dichtbij jezelf blijft? Dit zijn allemaal relevante thema’s die behandeld worden in het programma.

Het programma duurt 14 – 16 maanden waarbij je maandelijks een programmaonderdeel hebt. Om je goed voor te bereiden op de programmaonderdelen krijg je vooraf voorbereidingsopdrachten die je individueel of met een ploeggenoot gaat uitvoeren. Dit kan een evaluatie zijn, een interessante module van Goodhabitz of een reflectie op jezelf.

Kortom: in 14 – 16 maanden ga je met mede,startende collega’s een mooi pad bewandelen waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je zit in een groep van 12 deelnemers en er starten altijd twee groepen tegelijk. Je gaat dus af en toe ook aan de slag met de andere groep. Een groot voordeel aangezien je je eigen netwerk binnen BAM een mooie boost kunt geven.

Vacatures startersprogramma